Štednja je preskupa i ne možete si je priuštiti! Racionalizacija troškova mora biti vrijedna i isplativa. Želite smanjiti troškove poslovanja za 10-25 %, a pri tom ne biste htjeli žrtvovati kvalitetu poslovanja?

Nova valuta - štednja.

Racionalizirajte troškove za vašeg kupca! Je li moguće kupcu sniziti troškove poslovanja do 20 % i istovremeno mu prodati IT rješenja koja mogu doprinijeti njegovom poslovnom rastu, ili je to u doba recesije nemoguće izvesti? Može li se u tom smislu očekivati da i kupac i dobavljač dobivaju?

Je li nova slika budućnosti takva da će dobavljač za svojeg kupca sam osigurati prihvatljivo financiran je? Provedbom standardnih financijskih alata, ali na inovativni poslovni način omogućit ćemo racionalizaci u troškova!

Upoznajte SCORE: Smart CO REduction!

Sveučilište Alma Mater Europaea u sklopu obrazovnog programa postojećim i potencijalnim studentima, budućim menadžerima omogućava sudjelovanje na prestižnim seminarima koje će održati ugledni ekonomski stručnjak dr. Ervin Pfeifer.

Redovna cijena seminara je 1300 kn + PDV, a svi studenti, budući menadžeri koji ispune obrazac za prijavu dobivaju šansu da budu među 25 sretnika koji će slučajnim odabirom osvojiti besplatno sudjelovanje na seminaru o pregovaranju, odnosno među 25 sretnika koji će osvojiti besplatno sudjelovanje na seminaru o ubijanju troškova. Svi polaznici seminara dobit će certifikat o sudjelovanju.

Prijavi se i besplatno sudjeluj na seminarima o pregovaranju i rezanju troškova!

Seminar “Pregovaranje” će se održati 6. lipnja 2014. godine u karlovačkom hotelu Korana od 17 do 21 h, dok će se seminar “Rezanje troškova” ili popularnije rečeno “Cost Killing” održati 7. lipnja u zagrebačkom hotelu Aristos od 9 do 13 h.

Stoga ne mlati praznu slamu i ne ubijaj se visokim troškovima već se prijavi za seminar i nauči stručno pregovarati i ubiti troškove!

Prati nas na FACEBOOKU!

Tko je dr. Ervin Pfeifer?

Dr. Ervin Pfeifer je nakon diplome na Tehničkom sveučilištu u Danskoj završio i postdiplomski studij na Strojarskom fakultetu u Ljubljani. Znanje iz tehničkih znanosti upotpunio je magisterijem iz ekonomije stekavši MBA diplomu, u okviru čega je kasnije i među prvima stekao doktorat. Specifična znanja je stekao kao zaposlenik najveće slovenske banke, NLB d.d. te pri osposobljavanju menadžera u poslovanju s KBC bankom te poslovnim školama Insead in Ashridge. Većinu karijere posvetio je upravljanju promjenama. Osim toga, bio je odgovoran i za izgradnju i upravljanje poslovnim i financijskih rizicima, procesima te dubinskim analizama banaka, poslovnu sanaciju najvećeg slovenskog proizvođača obuće Peko d.d. te kao izvršni direktor u NLB d.d., za provedbu mjera racionalizacije i organizacijskog restrukturiranja. Poslovni put u savjetovanju ga je odveo do rada u različitim segmentima, prije svega u području financija, telekomunikacija i metaloprerađivačke industrije. Bio je voditelj poduzeća koje je za nacrt industrijalizacije i komercijalizacije slovenske inovacije dobilo priznanje Europske komisije za zaštitu okoliša, u vrijeme kada Republika Slovenija još nije bila punopravna članica Europske unije. Dr. Ervin Pfeifer je savjetnik za restrukturiranje ekonomije poslovanja putem mjera racionalizacije, prenamjene poslovnih procesa, restrukturiranja organizacije uključujući i korporativno upravljanje poduzeća u inozemstvu. Provodi i treninge o pregovaranju, a mnoge tvrtke aktivno zastupa u pregovorima s velikim dobavljačima.